Workshop med Lawrence Malstaf på SAND-festivalen — 4. aug 2016

Workshop for unge scenekunstnere 15.-16.september 2016.

I samarbeid med Cultiva Ekspress og Scenekunst Sør arrangerer SAND workshop med den prisbelønnede billedkunstneren og scenografen Lawrence Malstaf. Malstaf er født i Brugge, Belgia, og bosatt i Tromsø. Malstaf er særlig kjent for teatrale installasjoner som utforsker avansert teknologi, bevegelse og rom.

På SAND-festivalen holder Malstaf workshop for unge scenekunstnere rundt utforskingen av en «inflatable» – en oppblåsbar boble – og forholdet mellom den livaktige boblen, rom og bevegelse og fysisk interaksjon mellom objekt, publikum og utøver.

Workshopen gjøres i samarbeid med samtidsdanseren Liv Hanne Haugen, kjent fra Haugen Produksjoner og electronica-musiker Per Martinsen og passer for unge scenekunstnere som er interessert i å utforske grenseoverskridende scenekunst og forholdet mellom bevegelse og installasjonskunst.

Workshopen finner sted 15. og 16. september fra 10.00-17.00 og avsluttes med en visning under festivalen den 16. september.

Send påmelding til trond[at]uia.no innen 1. september med en kort beskrivelse av deg som kunstner. Begrenset antall plasser.

http://www.lawrencemalstaf.com
http://www.haugenproduksjoner.no
http://www.mentaloverdrive.com