Tirsdag kveld spilte bandet Post konsert på Kick Scene. Konserten var i regi av Kristiansand jazzklubb, og ca 45 mennesker fikk med seg turneavslutningen samt premiere på Posts nye musikkvideo. Det unge og særdeles lovende bandet Post har utgangspunkt fra Musikkonservatoriet i Kristiansand og ble etablert våren 2006. Bandet spiller musikk med elementer fra jazz og elektronika og er, etter eget utsagn, på en evig jakt etter den perfekte melodien. Cultiva ekspress har støttet turne og innspilling av musikkvideo for Post i 2007/2008.
Post er for øvrig Sørlandets håp i årets Jazzintro. Jazzintro er en konkurranse i regi av Norsk jazzforum, Rikskonsertene og fem av landets største jazzfestivaler, hvor vinnerne får delta i et lanseringsprogram for unge, profesjonelle jazzutøvere.

På bakgrunn av innsendte søknader og demomateriale vil en fagjury med profesjonelle jazzmusikere plukket ut åtte band til å delta i lanseringsprogrammet. Hvert band vil holde en konsert på en av de fire samarbeids¬festivalene (Vossa Jazz, Maijazz, Nattjazz og Kongsberg jazzfestival), hvor ett band går videre til finalen på MoldeJazz i juli. Bandet som vinner vil de neste to årene få en lanseringspakke fra Rikskonsertene til en verdi av flere hundre tusen kroner. Lanseringspakken inneholder en Norgesturne og inkluderer flere festivaljobber samt muligheter for skolekonsertturne, utenlandskonserter og benyttelse av Rikskonsertenes digitale produksjons- og redigeringsstudio.
Tidligere årets unge jazzmusikere er band som Urban Connection, ra, Solid, in the country og Puma.

Se intervju og smakebiter fra konserten og musikkvideoen på GNU