Årets talentstipend til Klubb Kosmos — 6. okt 2022

Årets talentstipend fra Cultiva Ekspress Kunst tildeles Brita Urstad Toft, Ellen A. W. Sunde, Øystein Langeland og Torstein Nilssen for klubbkonseptet "Klubb Kosmos".

Årets talentstipend fra Cultiva Ekspress er på 50 000 kroner. Stipendene tildeles med ønske om å inspirere og stimulere unge talenter til å videreutvikle seg i Kristiansand, og er ment som en honnør og et bidrag til videre arbeid.

Initiativtakerne bak Klubb Kosmos ble overasket med prisen torsdag 6. oktober 2022 (f.v. Brita Urstad Toft, Ellen A. W. Sunde, Øystein Langeland og Torstein Nilssen). Lørdag 8. oktober arrangerer de neste klubbkveld på Vaktbua.

Årets talentstipend fra Cultiva Ekspress tildeles Klubb Kosmos:

Med Klubb Kosmos har Kristiansand fått en egen scene for house og techno med base på Vaktbua. Bak klubbkonseptet står et knippe talentfulle og dedikerte artister, musikere og DJ’er. De besitter høye ambisjoner, god gjennomføringskraft og en tydelig vilje til å skape noe nytt og spennende i Kristiansand. Den engasjerte gjengen har - etter utenlandsopphold og studier - etablert seg i Kristiansand. Her skaper og iverksetter de et svært levende lokalt miljø for elektronisk musikk.

Klubb Kosmos beriker kulturbyen Kristiansand på en flott måte. Klubbkveldene holder høy musikalsk kvalitet, har god atmosfære og setter mange lokale artister i aksjon. I Klubb Kosmos-konseptet ligger det også et særlig engasjement for åpenhet og inkludering, og klubbkveldene samler et sammensatt og mangfoldig publikum.

Årets Talentstipend på 50 000,- går til Brita Urstad Toft, Ellen A. W. Sunde, Øystein Langeland og Torstein Nilssen for klubbkonseptet Klubb Kosmos.