Tidligere denne uken feiret Norske Reklamefotografer seg selv med Norges største fotokonkurranse UTSNITT I konkurranse med 1154 arbeider, stakk Kristiansandsfotografen Arild Danielsen av gårde med hele tre medaljer.
- Det var veldig moro, og kom som en stor overraskelse, sier den unge fotografen.
http://www.trafo.no/media/kristintrafo/arild_danielsen_fotograf_thumb.jpg!
En av prisene kom i den prestisjetunge klassen for reklamekampanjer. Bildene han vant med var tatt for Kristiansand Dyrepark Den svenske juryen hadde fire hovedkriterier å gå etter: Nyskapning, ide, stoppeffekt og teknikk. De beskriver vinnerkampanjen som kollasjeaktig, teatralsk og spennende, og gratulerer den unge fotografen med seieren.
CE-ARTISTER
Men det stoppet ikke der, Danielsen fikk to medaljer til, begge for bilder tatt av Cultiva Ekspress-støttede artister. Bronsen kom i kategorien for portrett, og var et bilde tatt for Vest-Agder Fylkeskommune av Kjetil Grande med band.

Gullmedaljen kom i klassen musikk, og var et bilde han tok for Davy Jones Locker med et uttrykk juryen beskrev som teatralsk og energisk. Bildet pryder for øvrig Davy Jones Lockers CE-støttede plate "Schizofrenia the Dancemachine".

INGEN LAUVBÆRHVILE
- Selv om reklameprisen er den gjeveste, og sikkert den det er vanskeligst å vinne, var det veldig gøy å få utmerkelser for musikkbildene mine, sier han. Med prisene fulgte et lett gavedryss fra diverse sponsorer, og en heftig fest til tidlig morgen.

Men fotografen ligger ikke på latsiden framover heller, i disse dager jobber han med å få på plass en fotoutstilling på Fotohuset Den åpner 5. mars og blir hengende i lokalet ved Lundsbrua ut måneden.