Som et ledd i Cultiva Ekspress nye satsning er vi veldig stolte av å kunne invitere til workshop med Jo Strømgren Kompani Verkstedet arrangeres 9. – 11. oktober, i samarbeid med Den Internasjonale Figurteaterfestivalen.
Jo Strømgren Kompani er Norges ledende eksportartikkel innen dans og teater, og siden 1998 har de turnert med 17 produksjoner i nærmere 50 land. Kompaniets kunstneriske profil kjennetegnes av sjangerblanding, store porsjoner absurd humor, kaudervelske språkformer, og ikke minst uvanlige valg av tematikk, noe gjennombruddsforestillingen "A Dance Tribute to he Art of Football" kan være en pekepinn om. Den kan du se et utdrag av her

Hanne Gjerstad Henrichsen fra JSK leder workshopen. Deltagerne inviteres til å forske i mulighetene som ligger i kombinasjonen av stemme og bevegelse med fokus på assosiative effekter. Prosessen avsluttes med åpen verkstedvisning.

I utgangspunktet er workshopen åpen, men studenter ved dans-og teaterutdanningene ved UiA og de videregående skolene oppfordres til å søke. Interesserte kan sende en kort søknad og en mini-CV til cultivaekspress@cultiva.no. For mer info ring 38 14 10 37.

Har du ideer til workshoper Cultiva Ekspress kan arrangere? Nøl ikke med å ta kontakt, vi er takknemlig for dine innspill og ønsker.

Bilder fra workshopen finner du her