I juni mottok Michael Gjertsen støtte fra Cultiva Ekspress for å lage et uavhengig tidsskrift der unge samtidskunstnere fikk vise seg fram. Nå får magasinet skamros i en anmeldelse på det kredible nettstedet Kunstkritikk.no
- Det var jo veldig morsomt! Forhåpentligvis får flere vite om utgivelsen på denne måten, sier Gjertsen, som har delt redaktøransvaret med Marthe Elise Stramrud og Audar Kantun. Magasinet ble på over 80 sider, og fikk navnet Alienation, Attitude, Anger, forkortet til AAA, og presenterer blant annet Ellinorè Aurora Aasgård, Tori Wrånes, og 20 andre unge kunstnere.

SKAMROS
Nettstedet Kunstkritikk.no sin anmelder kaller AAA Magazine for "et overflødighetshorn av ung, frisk samtidskunst" og er svært begeistret for publikasjonen.

- "Ååå så utrolig digg!! Kjøp bladet!!!!!!!!" er en av konklusjonene som kunsthistoriker Bjørn Hatterud trekker i anmeldelsen som du finner i sin helhet her Prosjektleder Gjertsen tar det hele med kledelig beskjedenhet.

- Jeg synes nesten det var i overkant. Oftest er jo anmeldelser bare dårlig kritikk, men dette var nesten mer som en hyllest smiler han.

GJERNE NYE NAVN
Trekløveret bak AAA har allerede en oppfølger i tankene, og har såvidt begynt å kontakte kunstnere de vil ha med. Men det er plass til flere, og på nettsiden finner du kontaktinfo hvis nettopp du vil være bidragsyter i neste nummer.

- Det hadde vært veldig morsomt å få inn litt flere ukjente navn, sier han. Magasinet selges i både Oslo, Bergen, Tromsø, Gøteborg og Stockholm, og i Kristiansand er det å få kjøpt hos Sørlandets Kunstmuseum og i skatebutikken Robins Hood