ERNST VETTORIS er bandprosjektet til Tori Wrånes og kan best beskrives som kammerpop. Med instrumenter som stemme, sag, waterphone, gitar, soundscapes, piano, fløyte og trompet skaper bandet ett atmosfærisk lydbilde som vakler inn i en melofonisk skumringssone. Prosjektet fikk støtte fra Cultiva Ekspress i desember, og 8. april entrer Tori og mannskap scenen på Kick.
Bandet spilte på Storåsfestivalen i fjor sommer og under Høvikodden Live i høst, (da som Rollo). I 2008 spilte de på Louis Festivalen og Hjørnet, (da under navnet Tori Vulcano and the Lavaloves).

Bandet har kontinuerlig skiftet navn siden starten og mener prosjektet ikke handler om merkevarebygging men om øyeblikket. Bandmedlemmene har sin bakgrunn fra Musikkkonservatoriet i Kristiansand og Music Conservatory Niccolo´Pagini, electronic Music Studies i Genoa i Italia, samt Kunstakademiet i Oslo. Tori Wrånes gikk ut av Kunstakademiet i Oslo 2009, og arbeider hovedsaklig med stemme og skulptur der hun blander elementer fra teater, musikk og billedkunst. Hun har bakgrunn som skuespiller, og har arbeidet i flere musikalske prosjekter fra band til filmmusikk. Arbeidene vises i gallerier så vel som teatre og konsertscener, som Palais de la Découverte (FR), Rekord på Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst (NO), Agder-Teater (NO), Le Nouveau Casino (Fr), Canadian Music Week (CAN), Trama festival de artes performativas (Portugal).

Bandet har nylig utgitt sin første kassett, FABEL TAKE AWAY, som allerede er blitt ett yndet samleobjekt. Kassetten er trykket i 100 eks., hvor de 60 første ble solgt på Stenersenmuseet under avgangsutstillingen 09.

Kristiansandselskapet te:2rb legger ut de siste 40 eksemplarene for salg 8. april i forbindelse med konserten på Kick.