I fjor høst fikk duoen Thelma & Clyde stipend fra Cultiva Ekspress til å lage kunstvideo til låta "Chess". Før jul ble frontfigur Hanne Kolstø kåret til Årets talentstipend 2009 og 28. juni er de plukket ut til å stå på scenen under Hove-festivalens grandiose vorspiel. 
På festivalens hjemmeside kan vi lese følgende: Aner vi en blanding av Thelma & Louise og Bonnie & Clyde her? La oss håpe på en happy ending. For denne musikken fortjener hverken å bli dyttet utenfor en skrent eller å bli pepret med kuler. Elektronika-duoen fra Oslo/Kristiansand lager egenartig musikk og slapp tidligere i år sin debut-EP, med hjelp fra blant andre Salvador Sanchez (Darkside of the Force, Punani SS).

Thelma and Clyde karakteriserer seg selv som et "Kunstrockprosjekt med røtter i trip hop og elektronika". Duoen består av Trygve Tambs Lyche på trommer/ elektronikk/ samples og Hanne Kolstø på vokal/ samples. Disse to kommer fra to forskjellige verdener musikalsk, men kolliderte en plass på midten. Musikken komponerer de sammen og det låter som solstråler i en kald vinterskog. Bandet har en sterk liveprofil, med bl.a bruk av kostymer og dans som visuelle virkemidler.