Personvernerklæring

Gjennom å bruke cultivaekspress.no og tjenestene på denne nettsiden samtykker du til denne personvernerklæringen.

1. Hvem vi er

Cultiva Ekspress bidrar til utvikling av talenter innen kunst og idrett i Kristiansand. For idrettsutøvere omfatter ordningen stipender, for kunstnere omfatter den stipender, mentorhjelp og workshops.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Cultiva Ekspress behandler personopplysninger om de som benytter tjenestene på cultivaekspress.no.

Vår kontaktinfo er:
 Cultiva Ekspress, Universitetet i Agder, Fakultet for kunstfag, Postboks 422, 4604 Kristiansand S. Telefonnummer: 38 14 10 38
 E-postadresse: post@cultivaekspress.no
 Vår nettstedsadresse er: https://www.cultivaekspress.no/

2. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

2.1 Når du oppretter en brukerkonto på cultivaekspress.no

For å bruke de ulike tilbudene og tjenestene på cultivaekspress.no må du opprette en brukerkonto. Du oppgir da følgende opplysninger:

  • E-post

  • Fornavn og etternavn

  • Fødselsdato

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • Kontonummer

Formålet med at vi lagrer disse kontaktopplysningene er å sikre en god kommunikasjonsflyt mellom deg og oss, f.eks. ved søknadsbehandling, eller ved behov for support. 

Formålet med å lagre fødselsdato er at vi kan se hvilke tjenestetilbud du er gammel nok til å benytte. Formålet med å lagre kontonummer er utbetaling av stipend. Mobilnummer blir brukt til å sende deg SMS-varsler i forbindelse med dine søknader.

Vi lagrer også informasjon om tidspunktet du opprettet brukeren din, og når du sist var innlogget på nettsiden. Denne informasjonen er nødvendig for at Cultiva Ekspress skal kunne tilby god support og oppfølging.

2.2 Når du redigerer «Min side»

Vi lagrer også eventuelt profilbilde, hvis du eventuelt velger å laste opp og legge tildette på «Min side».

2.3 Når du søker på en av våre støtteordninger

Vi behandler og lagrer alle opplysningene du oppgir i selve søknadsskjemaet på tilskuddsordningene og/eller mentorordningen. Vi lagrer altså prosjektbeskrivelse, budsjett og eventuelle vedlegg som er lastet opp. Denne informasjonen er nødvendig for å vurdere, behandle og administrere søknaden som du sender inn.

2.4 Når du får tildelt stipend

Cultiva Ekspress publiserer en nyhetssak som lister opp alle som har mottatt stipend. Denne inneholder navn, tildelt beløp og eventuell tittel/sammendrag av prosjektet som har fått støtte. Formålet med denne listen er transparens, åpenhet og likebehandling i søknadsbehandlingen. Disse opplysningene om tildelte stipend kan også bli brukt av Cultiva Ekspress for å fremstille statistikk og analyse for å forbedre tilbudet.

Ved utbetaling av stipend innhenter vi fødselsnummer (9 av 11 siffer), kontonummer og bilde av gyldig legitimasjon. Denne informasjonen oppgir stipendmottakeren selv ved utfylling og innsending av en utbetalingsanmodning. Formålet med denne informasjonen er å sjekke at du er innenfor aldersgrensen, samt å utbetale stipendet i henhold til lover og regler for innberetning.

2.5 Innebygd innhold fra andre nettsteder

Nyhetsartikler på Cultiva Ekspress kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder osv.) fra andre nettsted. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

2.6 Nyhetsbrev

Cultiva Ekspress sender ut nyhetsbrev i forkant av viktige frister til de medlemmene som har bedt om det. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet og har en egen personvernerklæring. Dersom du ikke lenger ønsker å være oppført i vår liste over mottakere av nyhetsbrev kan du melde deg av ved å følge lenken nederst i hver utsending.

2.7 Informasjonskapsler (“cookies”)

Ved å bruke Cultiva Ekspress samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser. Vi bruker informasjonskapsler for å bedre forstå bruksmønstre på nettsiden, og for å kunne gi deg en best mulig tjeneste og brukeropplevelse. Informasjonskapslene gjør f.eks. at nettsiden kan huske at du er du, og at informasjonen du har skrevet i søknadsskjema ikke forsvinner når du åpner en ny side.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Cultiva Ekspress benytter Google Analytics, som er en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Denne tjenesten benytter cookies for å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Tjenesten samler ikke inn informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner. Du kan velge å reservere deg mot at dine besøk registreres i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren din.

2.8 Facebook Pixel

For å bedre samspillet mellom Facebook og Cultiva Ekspress har vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til markedsføring på Facebook. Facebook har en egen personvernerklæring.

3. Databehandlere

Underleverandører vi benytter oss av kan ikke bruke personopplysninger fra cultivaekspress.no til annet formål enn å yte de tjenestene som er avtalt. Dette er regulert gjennom egen databehandleravtale med hver enkelt underleverandør.

Vi har inngått databehandleravtale med følgende foretak:

  • Thorgate. 2/1 Mäealuse Street, Tallinn, Estonia. tallinn@thorgate.eu +372 580 81132

  • Front Information AS, P.B. 2406 Solli, 0257 Oslo kontakt@fro.no +47 22 20 24 00

4.1 Lagring av data

Databasen til Cultiva Ekspress som inneholder personopplysninger i form av tekst: altså navn, e-postadresser, kommentarer, søknader o.l. er lagret på skytjenesten Heroku. Filer (typisk vedlegg til søknader) som lastes opp på cultivaekspress.no lagres hos Amazon AWS, der fysisk lagring skjer i Irland.

4.2 Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dine personopplysninger vil være lagret hos oss så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle formålet, altså bruk av tjenestene som tilbys på Cultiva Ekspress. Hvis du sender inn en søknad, legger igjen en kommentar inne på søknaden eller laster opp et vedlegg, blir denne informasjon altså lagret på ubestemt tid, til du sletter informasjonen selv, eller ber oss om å slette.

Alle brukere kan se og redigere sin personlige profil når som helst. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

4.3 Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en brukerkonto på Cultiva Ekspress kan du be om å få en oversikt som inneholder alle personopplysningene vi har om deg i databasen. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke eventuelle opplysninger vi er pålagt å lagre av juridiske årsaker (arkivloven).

Når du ber om at dine personopplysninger slettes, slettes de fra cultivaekspress.no permanent.

5. Kontaktinformasjon

Om du har spørsmål knyttet til behandling av personopplysninger kan du ta kontakt med Cultiva Ekspress post@cultivaekspress.no eller telefon 38 14 10 38.

6. Endringer

Ved endringer i vår behandling av personopplysninger, f.eks. som følge av større endringer i tjenesten eller i lovverk, og du er registrert som bruker av Cultiva Ekspress, vil du varsles om endringene vi har gjort i vilkårene.