Cultiva Ekspress ønsker å slå et slag for unge talentfulle historiefortellere. Kun 4 av de 296 prosjektene vi har støttet siden 2006 havner innen tekstkategorien. Derfor vil vi denne våren sette et ekstra fokus på dere som skriver tekster i ulike former.

I tillegg til prosjektstøtte og mentorhjelp fra dyktige forfattere, arrangerer Cultiva Ekspress workshops. Årets første workshop gjør vi i samarbeid med Sørnorsk Filmsenter.

Vi er svært stolte av å kunne fortelle at selveste Thomas Seeberg Torjussen kommer på besøk 3. - 6. mars.

Last ned PDF med info.
Torjussen er aktuell med dramaserien "Koselig med peis" på NRK1. Han fikk allerede som student mye oppmerksomhet da novellefilmen "Regjeringen Martin" i 2003 ble nominert til Oscar i kategorien beste studentfilm.

Han har siden hatt manus på en rekke kortfilmer og tv-serieepisoder for blant andre NRK Drama, samt langfilmene "Sønner" og "Den siste revejakta" - en adapsjon av Ingvar Ambjørnsens klassiker. "Sønner" ble Amandanominert i 2007. Han driver Tordenfilm hvor han også er regissør og manusforfatter.

I denne workshopen vil det være fokus på manus for kortfilm. Deltagerne vil gå gjennom en rekke skriveøvelser og sitte igjen med sitt eget kortfilmmanus som resultat.

Mer info

Tid: Torsdag 3. mars - søndag 6. mars 2011
(torsdag og fredag kl 17-21, lørdag og søndag kl 12 - 18)

Sted: Sørnorsk filmsenter, Aladdin - Kongensgt 6, Kr.sand

Påmelding: Epost sendes post@cultivaekspress.no med en kort beskrivelse av bakgrunn og motivasjon, samt en halv side med en ide til en kortfilm før 20. februar. Ring gjerne 38 14 10 38 om du har spørsmål .

Antall plasser: 10 stk

Pris: 300,- til servering