Den 22.-25.september inviterer Cultiva Ekspress og Rosegården teaterhus til dramatikerworkshop med Kristin Bjørn. Alle er velkomne til å delta på workshopen, men husk å sende inn din påmelding til post@cultivaekspress.no før påmeldingsfristen utløper fredag 9.september.
I denne 4-dagers workshopen vil det være fokus på skriving og utvikling av deltagernes egne tekster. Tekstene kan være av ulik type. Målet er å videreutvikle og bearbeide tekstene i en arbeidsprosess hvor det veksles mellom konkrete skriveøvelser og felles sceneøvelser hvor tekstene dramatiseres og prøves ut på scenen. Kristin Bjørn har lang erfaring med å bruke denne arbeidsmåten for å skape scenetekster og teateruttrykk som evner å engasjere publikum både følelsesmessig og intellektuelt.

Dramatikerworkshopen er en strålende anledning for å skape og utvikle egne tekster, så vel som å videreutvikle egne skriveferdigheter. Workshopen er åpen for påmelding fra alle, uansett bakgrunn og erfaringsnivå.

Workshopholderen Kristin Bjørn er instruktør, manusforfatter og dramaturg. Hun var med i Totalteatret fra 1985 til 2001, har to års forfatterstudier ved Universitetet i Tromsø (2003-2005) og er for tiden kunstnerisk leder i Ferske Scener i Tromsø sammen med Bernt Bjørn. Kristin Bjørn har arbeidet med manusutvikling i over tyve år, og har arbeidet med norske manusforfattere som Tale Næss, Jon Fosse, Lars Vik, Christina Mauer og Toril Solvang. Siden 2001 har hun også ledet kurs og verksted for forfattere og andre som vil skrive for scenen.

Tidspunkt for workshopen:
Torsdag 22. september – søndag 25. september 2011 (torsdag og fredag kl 15.00 - 21.00, lørdag og søndag kl 12.00 – 18.00).

Påmelding:
E-post sendes til post@cultivaekspress.no med en kort beskrivelse av bakgrunn og motivasjon, samt en kort selvskrevet tekst innen 9. september 2011.

Sted: Rosegården Teaterhus, Teglverksveien 48 på Lund, Kristiansand

Pris: 300 kr til servering

Alder: Alle er velkommen til å søke, men deltakere mellom 18-35 år vil bli prioritert.

Last ned egen PDF med info om workshopen.