Bosted: Vågsbygd utenfor Kristiansand
Alder: 26 år
Sport: Friidrett

Kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg er født og oppvokst i Vågsbygd, og tilhører en familie på fire. I dag er jeg 26 år, mens min aktive karriere startet i "knøttetrimmen" til I.K. Våg for 20 år siden. Siden har det vært håndball og friidrett jeg har drevet mest med. Jeg satset alt på begge idretter fram til jeg var 18 år, da jeg bestemte meg for å slutte med håndball og satse på friidrett og 7-kamp, som også er mitt "yrke" i dag. Ved siden av å satse er jeg interessert i mat, ernæring og helse og har fullført en bachelorgrad i idrett, ernæring og helse på UiA.

Kan du beskrive en vanlig dag for deg?
Min dag starter med en treningsøkt på morgenen. Etter morgenøkten blir det en god frokost, jobbe med diverse ting pluss noen ærender, ellers tar jeg det ganske rolig før dagens siste økt på ettermiddagen. Jeg er stort sett ferdig med treninga for dagen i 16-tiden og da venter matlaging, hvile og søvn. Jeg er som regel i seng rundt klokka 22 på ukedager, om det er før eller etter avhenger av dagsformen.

Hvis du fikk 10 timer mer hver uke, hva ville du ha brukt dem til?
Jeg ville brukt dem på samme måte som jeg bruker de andre: Nyte livet; som for meg betyr å trene, restituere, lage og spise god mat (gjerne med familie og venner), jobbe i hagen, bade og mye mer :)

Hva erditt største øyeblikk som idrettsutøver så langt?
Min drøm siden jeg var ung har vært å være toppidrettsutøver. Så "mitt største øyeblikk" opplever jeg hver dag :)

Hvilke ambisjoner og fremtidsplaner har du?
På idrettsbanen ønsker jeg å se hvor god jeg kan bli uten snarveier og medisiner. Jeg har en drøm om en internasjonal medalje. På en god dag vet jeg alt er mulig.

Hva betyr det for deg å få støtte fra Cultiva Ekspress?
Det betyr at jeg får hjelp til å finansiere min satsing mot verdenstoppen i mangekamp. Jeg blir sannsynligvis aldri rik av min idrett, men det er heller ikke målet. Jeg lever min drøm og det er jeg utrolig takknemlig for!