Skriveworkshop i Hellas — 19. feb 2018

Bli med på skriveworkshop på Metochi studiesenter, Lesvos, 5-12. august 2018.

I samarbeid med Lik forlag og Litteraturhuset i Kristiansand inviterer Cultiva Ekspress unge forfattere/skrivende til en ukes workshop på Metochi studiesenter på Lesvos. Dette er en unik mulighet til å få god tid til å arbeide med egen skriving, bli inspirert av omgivelsene på den greske øya og få en intens skriveuke sammen med andre skrivelystne.

Workshopen vil inneholde små inspirasjonsforedrag, utflukter og tekstsamtaler - blant annet med selvbiografisk litteratur som tema. Men det er først og fremst satt av god tid til selvstendig skriving.

Antologi og opplesning
Planen er at oppholdet skal resultere i en ny antologi fra Lik forlag, så vel som en opplesning i regi av Litteraturhuset i Kristiansand som skal streames direkte fra Metochi. Alle deltagerne forplikter seg til å bidra til antologien og opplesningen.

Bidragene til antologien skal være selvbiografiske innganger til oppholdet på Lesvos. Den ferdige Lesvos-antologien skal etter planen publiseres på den Skagerrakske bokmesse som Lik forlag arrangerer i samarbeid med Lord Jim Publishing i Kristiansand Kunsthall, februar 2019.

Metochi studiesenter
Workshopen vil foregå på UiA sitt studiesenter Metochi. Studiesentret ligger i et gammelt kloster som ble grunnlagt helt tilbake på 1500-tallet. Metochi er i nyere tid restaurert, men bærer fremdeles preg av den opprinnelige enkelhet. Senteret har gode arbeidsforhold for skrivende - og alle deltagere vil få overnatting og kortreist middelhavskost på Metochi i workshopuken.

Målgruppe: forfattere/skrivende (20-35 år, med tilknytning til Kristiansand)
Tidspunkt: 5-12. august 2018
Sted: Lesvos (Hellas) - Metochi studiesenter
Antall deltagere: 10 plasser
Påmeldingsfrist: ASAP / senest 1. april
Pris: Cultiva Ekspress dekker reise t/r Oslo-Lesvos, kost og losji på Metochi, og felles utflukter på stedet. Deltagerne må betale en egenandel på 1000,-. I tillegg må deltagerne selv ordne med eventuell transport til/fra Oslo (Gardermoen).

Spørsmål og praktisk info: Kontakt Cultiva Ekspress - post@cultivaekspress.no / 38 14 10 38

Påmelding: Send oss kontaktinfo, CV og en kort tekst du har skrevet: Påmeldingsskjema.