Bestill en bakgårdskonsert! — 30. mar 2020

Cultiva Ekspress inviterer til konsert på påskeaften 11. april - hos deg! Nå kan du bestille konsert rett til din egen bakgård med Sea Change, Arthur Stulien eller Marit Birkedal Aas og Ingrid Margitte Narvesen. Her er det høy kvalitet i flere sjangere å velge mellom, enten du liker country, elektropop eller klassisk. Cultiva Ekspress spanderer billetten og lønner kunstnerne!

I en tid man ikke kan gå ut og se konserter ønsker Cultiva Ekspress å by befolkningen på tre ulike konserter med Kristiansandsartister i din egen bakgård. Alt dere trenger å gjøre er å klikke dere inn på skjemaet under, og svare på 3 spørsmål. Fristen for å sende inn skjema er mandag 6. april, og vi trekker vinnerne av konsertene tirsdag 7. april.

Konsertene vil spilles påskeaften, lørdag 11. april

  • kl 1600: Marit Birkedal Aas og Ingrid Margitte Narvesen

  • kl 1700: Arthur Stulien

  • kl 1800: Sea Change
          

Link til søknadsskjema

Her er konsertene:

Sea Change er musikeren og produsenten Ellen A. W. Sunde og hennes abstrakte elektroniske pop.

Hun debuterte i 2015 med albumet Breakage, og har med sin introverte synthpop og intime vokal spilt konserter over store deler av Europa samt på toneangivende festivaler som Øyafestivalen, Iceland Airwaves og Eurosonic.

I november 2019 ga hun ut andrealbumet INSIDE til særdeles gode kritikker.
Sea Change jobbet med albumet under et lengre opphold i Los Angeles og i Berlin.
Her utforsker hun et mer trippy og suggererende lydbilde med modulære teksturer og drømmende ambient kombinert med pitchshifta vokal og klubbinspirerte beats.

      
      

Arthur Stuliens deltakelse i Idol i 2016 og 2020 gjorde at mange fikk opp øynene for den unge norske countryartisten. Etter å ha spilt på noen av Norges største countryfestivaler fra 2016 til 2018, gikk han videre til produksjonen av debutalbumet som inneholder 10 originale sanger. Albumet ble utgitt 25. januar 2019, og inkluderte de to første singlene “Anywhere Else” og “My Kinda Home”, utgitt i 2017. Han er for tiden aktuell med utgivelse av singelen Play it Again, som slippes 3. april 2020!

Han vokste opp i en familie av musikere, og han begynte selv raskt å spille gitar. Han ble lokalkjent i ung alder av 8 år, og spilte på forskjellige konserter og talentshow i hjembygda Byremo, og omegn. Han har skrevet sanger siden 13-årsalderen, for det meste sammen med fetteren Simon Stulien. Låtskrivingen og sangstilen er inspirert av barndomshelter som Waylon Jennings og Alan Jackson, via Blake Shelton og Brad Paisley, til nye røtter i countrymusikken som Luke Combs. Arthur Stulien er Norges nyeste stigende countryartist, med sikte på stjernene.

      
      

Sanger Ingrid Margitte Narvesen og pianist Marit Birkedal Aas fulgte hverandre gjennom konkurransen «Ung Klassisk» våren 2016 og endte begge som vinnere av solistprisen under finalen. Våren 2017 holdt de en vellykket solokonsert sammen med KSO i både Arendal Kulturhus og Kilden Konserthus.

Marit Birkedal Aas (klaver) har bred erfaring som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og har sin masterutdannelse fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Agder. Hun har mottatt flere priser og har blant annet deltatt på festivaler som Glogerfestspillene i Kongsberg og Pablo Casals festival i Frankrike.

Ingrid Margitte Narvesen (sopran) har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og er tilknyttet flere profesjonelle ensembler som Vokal Nord, Vocal Art og Kilden Vokalensemble. Siden januar 2020 har hun hatt fast plass som sopran i Det Norske Solistkor, som er et av Europas ledende kor, under ledelse av Grete Pedersen.