Liveprogram MIKSTUR - 9.oktober // Kristiansand Kunsthall — 6. okt 2021

Bli med å feire at Cultiva Ekspress er 15 år! Det feires i Kristiansand Kunsthall med MIKSTUR Live 9.oktober kl 19. På programmet finner du Sea Change, Nils Martin Haugfos/ Atle Håland, Lisa Hennig-Olsen og Stian Balducci 🧡

🧡
19:00 - Håland & Haugfos
Atle Håland og Nils Martin Haugfos presenter et spennende prosjekt hvor de sammenfletter trommer og poesi. Håland har utgitt en rekke bøker på Flamme Forlag, i tillegg til å ha vært aktiv i å arrangere ulike forfattermøter i Kristiansand. Nils Martin Haugfos har vi hørt i en rekke band i tillegg til hans solo-prosjekt for trommesett og elektronikk. Sammen har de gitt ut en LP på Krank Diskos, hvor Atle leser fra utgivelsen “Vannfall”.
🧡
20:00 - Lisa Hennig-Olsen
Lisa Hennig-Olsen er en tverrkunstnerlig utøvende kunstner med internasjonal base. Hun uttrykker seg via dans, performance eller på lerret og i skulpturform. Hennig-Olsen har tildigere i år hatt residens på Arteriet i Kristiansand der hun har utviklet nye konsepter. på Mikstur vil hun fremføre sin performace “Labor” fra 2019
🧡
20:30 - Sea Change
Sea Change flyter i ambient og beats og manøvreres av Ellen Sundes luftige stemme. Sea Change blander sammen et skjørt og vakkert vokaluttrykk med tung synthbasert, rytmisk komplekse elektronika. Sea Change har gitt ut en rekke internasjonalt anerkjente utgivelser, og er i tillegg etter mange år i Berlin, tilbake i Kristiansand.
🧡
21:30 - Stian Balducci
Kjært barn har mange navn. Stian Balducci har frontet en rekke soloprosjekter med navn som +plattform, /grå, Balducci, Han er en av de viktigste stemmene Kristiansand har hatt det siste tiåret innen improvisert elektronisk musikk, noe han har bevist gjennom utgivelser med en rekke av landets viktigste medmusikere, samt klubbkonseptet /grå på Vaktbua, og /grå på Blå i Oslo. Balducci avslutter festen på Kunsthallen for oss med et sett solo elektronika.

🧡
Men ikke nok med det! Vi inviterer også til MIKSTUR Nattklubb på Vaktbua fra kl 23:00 - hvor du kan høre mer kvalitetsmusikk som har blitt til med støtte fra Cultiva Ekspress.

🧡💚
MIKSTUR Live er en del av fellesfeiringen med 20-årsjubileet til Trafo.no. Det vil si at 8.oktober kl 18:00 kan du få med deg åpningen på gruppeutstillingen MIKSTUR. Utstillingen viser et knippe utøvere fra trafo.no som representerer den nye generasjonen unge, norske kunstnere, og er kuratert av Makkverk - Mathilde Sæthre og Annika Linn Verdal Homme.

Uansett hvilken kveld du kommer blir det MIKSTUR-kake!

🧡Velkommen!💚

foto:
- Stian Balducci, foto: Jan Tore Eriksen
- Sea Change, foto: Fotini Chora
- Nils Martin Haugfos, foto: André Tribbensee