Enkel Sceneteknikk — 1. nov 2023

Trenger du litt mer kompetanse innen lysteknikk og lysdesign på egne produksjoner? Bli med på kurset "enkel lysteknikk for scenekunstnere" med lysdesigner Markus Tarasenko!

Når: fredag 3.november 12-15
Hvor: Kraftverk, Skippergata 24b, 2.etg
Varighet: 3 timer
Arrangement av Scenekunst Sør og Cultiva Ekspress
Påmelding: scenekunstsor@gmail.com innen 2.november.

Scenekunst Sør har slått seg sammen med Cultiva Ekspress og inviterer medlemmer til et grunnleggende kurs innen lysdesign/teknikk som passer til enklere lysrigger f.eks når man er på DKS-turné eller selv skal lyssette mindre visninger.

Vi tar utgangspunkt i å bruke teknikken og utstyret i Scenekunst Sørs egen, oppjusterte “lys-pakke” som er til utlån til medlemmer på fast basis. Det er en fordel å delta på kurset dersom du har behov for å låne lysutstyret vårt i fremtiden.

Markus Tarasenko Fadum er lysdesigner innen teater, dans, opera og musikk. Han er utdannet ved Rose Bruford College of theatre & Performance i London, England.

Han har vært lysdesigner og visuelt ansvarlig på en rekke produksjoner i Norge og i utlandet, blant annet Umwelt av Julie Rasmussen ved Rosegården Teater (Kristiansand) og Kjøkkenheisen ved Teateret med Kanon Produksjon og på Samhold Søkes ved Kilden Teater.

Kurset er gratis.