Kulturnatta lørdag 25. april var en suksess, med over 80 ulike arrangementer og over 1500 solgte billetter. Blant arrangementene var det mange Cultiva Ekspress-støttede prosjekter.
En av dem var Andreas Ribe alias Johnny Kaluha. Bandet hans fikk støtte til å spille inn en Ep i oktober, og jobber nå med en plate. Denne kvelden stilte Kaluha imidlertid uten band, men med kassegitar på scenen hos Jonas B Gundersen.Kari Kleiv har fått penger av Cultiva Ekspress tidligere, og opptrådte denne kvelden med band på Kick.Hanne Kolstø¸ spilte på Haugeland og Søbstads tegneserieutstilling på Hjem. Kolstø har mange jern i ilden, og spiller blant annet i bandene Post og Love Fi. Denne kvelden opptrådte hun imidlertid alene.Sheepy vant fjorårets talentstipend for plata Byen i Sør. På Kulturnatta spilte han for et ivrig publikum på studentstedet Pir 6. Sammen med DJ Inti framførte han blant annet en helt ny låt, der han har fått med seg beatboxeren Faith Sfx fra London.
Perfect Seven er bandet til Audun Flaa Nilsen, Ole Andre Schøll Bjørnestøl, Arnt Helge Solheim og Kim Ervik. Kvartetten spiller powerpop og fikk penger av Cultiva Ekspress til å lage sin første Ep i fjor sommer. Den er ferdig nå, og under Kulturnatta spilte de på Kick.


(Alle foto: Tor Erik Schrøder)