Monolog- og audioteknikk - Workshop med André Lassemo — 5. apr 2024

Bli med på et to-dagers kurs som tar deg med inn i hjertet av skuespill og scenefremføring, gjennom monologens magi!

I løpet av disse dagene vil du utforske den unike muligheten monologer gir til å dykke inn i karakterens innerste tanker og følelser på en dypere måte. Vi vil fokusere på å mestre stemmebruk, følelsesmessig uttrykk og fysisk tilstedeværelse, og vi vil utfordre deg til å utvide ditt repertoar som skuespiller.

Å mestre monologer utgjør på mange måter kjernen av skuespill. De er ikke bare et verktøy for å utvikle karakterer, men gir også et dypt innsyn i bakgrunn, motivasjoner og konflikter. Den direkte forbindelsen med publikum tillater engasjement uten interaksjon med andre skuespillere, og uttrykksfriheten gir rom for kreativ
tolkning.

Dette kurset er designet for deg som ønsker å forbedre deg innen skuespill og scenefremføring. Uansett om du ønsker å søke plass på en skuespillerskole, forbedre din tekstforståelse, føle deg tryggere i en audition-setting eller utfordre dine ferdigheter generelt, er dette kurset for deg. Meld deg på nå for å sikre deg din plass og ta det første steget mot å utforske ditt fulle potensial som skuespiller!

Dato: 27.-28. april 2024
Tidspunkt: 11:00 - 17:00
Sted: Kraftverk - Skippergata 24B, 4611 Kristiansand
Kostnad: Gratis (påmelding bindende)
Egnet for: 20-35 (noe erfaring)
Antall: 14 stykk
Ledet av: André Olsen Lassemo
Påmelding: Send mail til andre.lassemo@gmail.com

MERK! Meld deg på senest innen søndag 21. april for å få tilsendt informasjon om forberedelser. Et utvalg av monologer blir sendt ut i forkant av kurset, så det anbefales å melde seg på i god tid.

Støttet av: Cultiva Ekspress, Scenekunst Sør, Fluks - Senter for ung kunst og kultur

André Olsen Lassemo er en allsidig skuespiller og multikunstner fra Kristiansand med en tydelig visjon for sitt kunstnerskap, som spenner fra tekstutvikling til produksjon og scenefremføring. Han har sin skuespillerutdannelse fra de anerkjente skolene The Liverpool Institute for Performing Arts og East 15 Acting School i England, og jobber i dag som skuespiller, dramatiker og produsent. Siden fullført utdannelse har Lassemo deltatt i over 40 produksjoner innenfor scenekunst, film og TV. Han er også kunstnerisk leder for teaterkompaniet Kanon Produksjon og Vardeteatret Sør, er lærer i skuespill ved Bårdar Danseinstitutt og produsent for Oslo Fringe.